Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2007 18:19 - Школа Иванови
Автор: desire Категория: Други   
Прочетен: 84511 Коментари: 91 Гласове:
-1

Последна промяна: 17.06.2007 18:22


Чудех се какъв постинг да напиши днес и реших да ви разкажа и изкажа голямото си разочарование от срещата с един човек Атанас Иванов и неговата школа. 

В началото на миналата година ходихме там с племеника ми с единствената цел да видим какво е нивото и положението в тази прослувута школа и, ако ни хареса да го  запишем там, за да го подготват за изпититите след 7-ми клас.

Още от влизането в двора на училището се изненадах безумно много. Става въпрос за някаква страшно порутена сграда. Никога не съм си мислила, че може да има такова частно училище, за което родителите плащат толкова много пари. По-късно разбрах, че въпросното училище не е собственост на г-н Иванов, а той просто го е наел и поради тази причена дори и не си мърда пръста за външния му вид. Докато влизах в помещението си мислех, че където учат учениците ще е по-различно, но уви разочаровах се. Става въпрос за наистина голяма мизерия. Всъщност, ако обучението беше на ниво щеше да ми е все едно за външния вид на сградата, но според мен при Иванови не е така. И така нека продължа нататък. С племеника ми влязохме в кабинета на г-н Иванов. Жена му ми се строри много симпатична жена, но г-н Иванов не ми направи много добро впечатление. Преди години може и да е бил свестен, но мен лично ме издразни и останах с впечатлението, че е започнал да се побърква. Поне 15-20 минути ме се хвалеше с това, че е доктор на науките и имаше страшно арогантно отношение към нас. След това ми обясняваше, че едва ли не племеника ми е простак за това, че учи в държавно училище, а не е в частно. И най-вече похвали своето "Евростар" с това, че при него бил елита на учениците. И едва ли не, които не го посещава разбираш ли е пропаднал. Лично мен много ме издразни. Оставих детето във великата му школа. 

Вечерта дойдох да го прибера вкъщи, но тъй като бях подранила седнах на една пейка пред кабинета на Иванов и на близко разстояние до класните стаи. В продължение на половин час 3 истерични учителки се скъсаха да крещят по учениците. Аз ако бях вътре сигурно щях да и кажа да млъкне. Не бих изтърпяла някоя си да ми крещи инфантилно и да се чува гласа и по целия коридор. А това, че изкараха за този половин час 2- ма ученика е отделен въпрос. Според мен проблема е най-вече в учителите. Това, че децата са палави в пубертетския период е ясно, но един учител в толкова "велика школа" би трябвало да знае как да ги окроти и да привлече вниманието на децата без да се дере, крещи и изнервя всички.

И точно когато си тръгвахме от училището и излязохме на двора се срути един прозорец! Добре, че нямаше там деца, защото щяха да се изпорежат жестоко. Чудя се това нормално ли е за едно училище при, което се плащат толкова много пари? Аз лично мисля, че не. 

Та това беше всичко, което искаш да напиша. Просто имах желание да изкажа разочарованието си от прословутата "школа Иванови"



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sigrina - [S]
18.06.2007 17:54
Учила съм в "Школа Иванови" от втория срок на шести клас - до края, лятото и седми клас - до януари-февруари месец, защото не изсържах. Преди сградата се намираше в 151-во училище - Овча Купел (до НБУ) и беше що-годе нормална. Имаше готини учители и наистина много за учене. Таксите бяха убийствени. Поне към 6000 лева са изсипани там...
Ако закъснееш - 15лв глоба. Ако не си носиш класьор (не папка) с подредени хронологично листовките раздавани от тях - 15 лв глоба, ако съчинението ти е под 3 страници - формат А4 - 15лв глоба.
Адски голямо самочувствие имат и Иванов и Иванова, само дъщеря им е свястна и затова се махна от тях. Натоварването е огромно и НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА! Бъдещето ти не зависи от тея проклети изпити. Имаше 2-3 месеца в които лягах в 2, защото до 2 решавах задачи и ставах в 6, за да пиша съчинения... И най-накрая се поболях от тия тъпанари и се отказах... Да не говорим, че свястните учители напуснаха и нямаше за какво да седя.
Добре, че не си го записала! :)
цитирай
2. анонимен - Аз тази година бях в Евростар. Из...
25.06.2007 15:30
Аз тази година бях в Евростар.Изобщо не искам да се сещам какво преживях,но ще споделя някои неща с вас.
Първото,което ми направи впечатление,беше сградата и визията-уж е частно училище,а изглежда по-зле от държавните.И разбирам г-н Иванов да няма пари,но за Бога-той е много богат и може да си позволи да "разкраси" това занемарено училище.
Второ-учителите.В началото имаше някои печени,но всички или бяха изгонени,или напуснаха по собствено желание.Директорът даже уволни една госпожа пред всички ученици-само защото била решила да направи един бърз преговор на материала от миналия час.
Трето-няма нито медицинска сестра,нито чистачки.И познайте кой чисти училището-учениците.Идва...хм...продавачът,портиерът и какво ли още не,главен отговорник може би-в часа и изкарва някои ученици.И те и да искат да останат да слушат не могат-задължени са да ходят да метат стълбите.
Много често ни ставаше лошо,но като няма медицинска сестра-лекувахме главоболие,болки в корема и какво ли още не със Витамин С.
Четвърто-имаше много унижения.Учителите повтаряха всеки ден на учениците от по-задните групи,че за нищо не стават,че са мърльовци,лигльовци и няма да успеят.Виждаше се,че подражават на скъпия ни директор-г-н Иванов.
С удоволствие бих разказала повече,но останалото е свързано с мен,а не искам да бъда разкрита-предпочитам да остана със скрита самоличност.
цитирай
3. анонимен - Аз обаче имах неблагоразумието да ...
25.06.2007 17:04
Аз обаче имах неблагоразумието да запиша детето си в училище " Евростар" .Не мога да се побера в кожата си от яд ,че не се вслушах във всички отрицателни мнения,които бях прочела и чула.За мизерията няма да коментирам-господин Иванов си спестява няколко заплати за чистачка.За това пък основно наказание за провинилите се е да чистят (най-често тоалетните) ,да мият прозорци,да метат.Обикновенно за тези занятия се нарочват "най-тъпите,от които нищо не става".Една чест от децата попадат в групите на"калта ,аборигените и тъпаците".Веднъж заклеймено по този начин,детето се паникьосва и изпада в нервна криза или изобщо отказва да се доказва.Не зная дали великият педагог Иванов си дава сметка ,какви пагубнои поражения нанася върху тези деца. Моето дете някак си се справяше,но се питам с какво самочувствие са отишли на изпита онези ,които цяла година слушат колко са тъпи и безперспективни..Това са децата от последните групи-4-та,5-та,6-та.Те цяла година слушат ,че на изпита задължително ще се провалят.За това обаче ще са виновни родителите,които не са проявили достатъчен контрол.Често ще ви се обаждат с назидателни речи още в началото на работния Ви ден.Може да се наложи дори да напуснете работа , за да си приберете нехранимайковеца от училище. Той например е посмял да иде да си купи закуска наблизо.В "Евростар" единствената храна в лавката е сандвич с вмирисан салам и руска салата на микровълнова фурна.
За критериите не мога да говоря-факт е,че единственото дете,което беше прието в Американския колеж беше май от 6-та група.Иначе Господин Иванов организира курсове за специална подготовка на децата желаещи да учат там (разбира се срещу сериозно допълнително заплащане)За резултатите обаче изобщо не се проговори-бяха повече от плачевни.
Сега със свито сърце ще чакам резултатите от изпитите Добре ,че се усетих навреме и втория срок си намерих добри частни учители.Трябваше да оправят кашата кояти беше станала в главата на детето ми от постоянното препускане из материала,четенето на поредните безсмислени свитъци от трудовете на Иванов,написани на стил,за защита на дисертация.Но какво да се преви-нали трябваше и тях да си ги продаде горкият.
За прехвалените учители пък просто нямам думи.Всеки свестен преподавател,който има някакво достойнство не би издържал тази повсеместна простотия.За това и добрите учители в един момент просто си отиват.Остават само разни комплексарки,които за да просъществуват в тези условия трябва да усвоят същия стил на поведение,като този на Иванов.Някога е имало прекрасни преподаватели ( и аз съм го чувала),но това отдавна не е така.Само ще вметна ,че втория срок децата имаха само два часа история.Те разбира се бяха много щастливи от това,а съвсем дребна подробност е ,че г-н Иванов си спести заплатите за учители по история.
Не искам да смятам,колко пари ни изръси миналата година за т.н."догонващи курсове"-цяло лято.Иначе детето ни щяло да е обречено на провал.С колко пари се повиши внезапно таксата,защото" се повиши цената на парното",каква част от сумата се оказа ,че трябва да му се плати на ръка.Знам,в това училище учат все деца на хора с добри финансови възможности и всеки маха с ръка в името на детето си,а той точно на това разчита.
На 01.09.2007година новозаписаните деца ще гледат един добре режисиран спектакъл на приетите в елитни училища ,които получават фанелка с надпис-"Аз успях!"Те наистина са щастливи и спонтанни,твърде млади и за това все още толкова лесно прощават.За неуспелите нищо не се споменава--а те, повярвайте ми, в последните години никак не са малко.Аз вече гледах преди година този спектакъл,но днес от него остана горчилката от последващите разочарования.Пожелавам да всички деца ,които имаха смелостта и волята да издаржат тази зверилница (в никакъв случай не училище),да вярват в себе си и да успеят!Да знаят,че ЧОВЕК се става трудно и този,който смята,че трябва да те направи такъв с унижения и мачкане на достойнството е пълен глупак!
цитирай
4. анонимен - направо не знам преди 2 ч чух за това ...
30.06.2007 17:45
направо не знам преди 2 ч чух за това училище и чух
неща от осанна до разпни го имам син 6-ти клас който
има определена нужда от допълнителни курсове и търся подходящи
цитирай
5. анонимен - ana-tedi
05.07.2007 10:58
аз също се интересувам от допълнителни курсове за подготовка синът ми ще бъде в 7 клас. За иванови бях чувала от 1 приятелка, дъщеря й беше там и я отписаха още 1-ви срок. Детето беше почнало да се побърква, а прословутите му глоби за това че имало 4 или 5 на контролно направо преляха чашата. Тогава аз й въздействах детето да го отпише и до ден днешен като се чуем ми е много благодарна. Моя го записах в школа Софроний, защото във Веди нямаше места. Бих искала да чуя мнения за тази школа от хора които имат преки наблюдения разбира се.
цитирай
6. desire - ana-tedi
07.07.2007 23:32
Аз не съм много, запозната, но все пак съм чувала много хубави работи за школа Софроний. Някой, който има дете би могъл да ти даде повече информация и по-обективно мнение, но все пак от всичко, което съм чула за школата съм с добри впечатления.
цитирай
7. анонимен - a
07.09.2007 21:46
глупости!! В ИВАНОВИ Е СУПЕР
цитирай
8. анонимен - След Иванови дъщеря ми намрази у...
17.09.2007 11:09
След Иванови дъщеря ми намрази училището изобщо.Сега смята ,че във всички училища има такова отвратително отношение към децата.Преценете добре детето си преди да го изпратите там.Не оценките на изпита са най-важни.Да не говорим ,че успеваемостта на учениците му тази година не беше никак розова.Системата на господин Иванов се издъни.Жалко за децата, които положиха толкова труд,но в неправилна посока.Цяла година им пълниха главите с неща, които нямаха нищо общо с новия формат на изпита.Затова и резултатите на възпитаниците му бяха плачевни.
цитирай
9. анонимен - vyso
17.09.2007 12:55
напълно подкрепям това мнение, все пак децата трябва да са и психически здрави
цитирай
10. анонимен - Наистина благодаря за тази инфо...
20.11.2007 19:15
Наистина благодаря за тази информация! В процес на проучване съм на у-ще евростар. Имам дъщеря в 6ти клас и мислех да я запиша там в 7ми, но сега съм доста разколебана! Ако някой има по-подробна информация или други преки впечатления, моля да ги сподели! Благодаря!
цитирай
11. анонимен - Sunny
03.12.2007 19:11
Аз като родител бях изключително доволна от Школа ИВАНОВИ, в момента дъщерята на моя приятелка учи в училището и тя също, както и детето / колкото и да ви е чудно / са много доволни от обучението. Много съм впечатлена от многото негативни мнения, които виждам тук и нито едно положително. Определено това е училище в което СЕ УЧИ и всеки родител, който иска детето му наистина да учи, а не само да се разхожда до там и обратно ще намери "своето място". Ако смятате, че децата са претоварени от учене потърсете друго място, но защо трябва да плашите хората? В това училище се записваш по желание, а не насила. Писна ми от хора дето пишат с правописни грешки да плюят по нещо, което освен, че е добро е и незадължително в края на краищата. Училището е истинско училище където се учи както трябва и място в което ако учиш не си обявен за загубен зубър, а те поощряват и хвалят. Това, че децата ни са станали глупави, невежи и нахални до голяма степен по мои наблюдения се дължи всъщност не на друго, а на самите нас - родителите! :(
цитирай
12. анонимен - Мислете, преди да правите крачката!!!
19.12.2007 14:09
Е, ето ви новини и от кухнята, които без съмнение могат да хвърлят светлина защо мненията за тази школа са толкова полярни. Преди години, когато за Иванови се заговори, тази школа разполагаше с голям екип от много качествени преподаватели. Към днешна дата в школата работи само една от тях. Всъщност от семейството само Иванова е учител по професия, а Иванов, който много държи да се представя като доктор, но не е такъв, е бивш чиновник от образователното министерство от среден ранг. Във времената, в които успехите на децата от школата бяха фантастични, финансовите интереси на Иванови не бяха поставени над интересите на децата. А сега е точно обратното. Финансовите интереси диктуват да не се плаща на учителите, да се крият данъците, да се печели от глобите на децата. Ученето особено в школата не е на същото ниво. Учениците, записани в училището, носят много повече пари от записаните в школата. Освен това интересът диктува децата от школата да не постъпват в елитни училища с високите си резултати, а да се записват и в следващите класове в училището на Иванови. Затова след "златните години" на елитната школа, когато имаше по 270 деца, сега едва 50-60 деца се обучават там. Нито обстановката, нито храната, нито остарелите методики, по които се работи, могат да оправдаят прахосването на хиляди левове за псевдообучението. Всъщност основната реклама на Иванови е отрицателната. Хвалбите им, че разполагат с темите, са полуистина - това е било вярно доста отдавна, преди изобщо да станат известни. Днес няма отговорен фактор от системата, който да рискува кариерата си заради Иванови. Текучествето на учителите е огромно, непрекъснато има обяви за наемане на работа на нови кадри, които не се задържат повече от една година - до момента, в който разберат, че няма да си получат заплатите, защото всъщност те трябва да платят на семейството, заради това, че са имали честта да бъдат обучавани как се прави образование. Което от години не се прави по този начин, по който процедира семейството. Посредствените резултати на децата се "замазват" със съвети да отидат да учат във френската гимназия, втора немска гимназия и други недотам елитни училища, защото били по-добри. А какво говорят статистиките от изпитите?! Най-добрите училища са си тези с най-висок бал. Разбира се, че има деца, които успяват да изкарат отлични оценки. Те биха се справили, където и да се готвят, защото просто са родени и възпитани отличници. Иначе как така съществуват и други отличници, които не са се готвели при Иванови???
Има и деца, за които има полза ученето там. Те обикновено имат проблеми с дисциплината и "свиването на сърмите им" е полезно. Естествено не всички се поддават на тази операция. Правилото," който плаща, той поръчва музиката", явно не е валидно за школата, защото там на родителите им се карат, че ни си вършат работата като такива. Ама нали затова плащат - друг да им я свърши. Парадоксът - хем плащам, хем сам си уча детето, е основен принцип на печалбарската политика на школата. Глобяват се децата за закъснения, за ниски оценки. Но преди това учителите получават директива - да се напишат толкова слаби оценки, при това няма значение дали са заслужени - просто се покрива норматив от глоби. Куриозните представления, предназначени да убедят родителите колко много се грижат за обучението на децата им, са предварително режисирани и планирани. Публично се гонят преподаватели, които предварително са нарочени заради несъгласието им да робуват на ненаситното семейство. А "изгонването" им се представя, че е поради несправяне със задълженията им. Политиката на наемане на нови учители, естествено е свързана с принципа - ако може да е по-прост и неквалифициран, защото нито един елитен учител не би се съгласил да се подложи на това безумие. А смотаните хора си мълчат, за да си запазят работата. Затова учителите са предимно от провинцията, студенти, несемейни - те по-лесно се поддават на заплахите за уволнение.
Но ако някой си въобразява, че смачканите учители са способни да извършат прехвалените от рекламите промени у децата, значи не е в ред. Ако един учител не работи поне три години по една методика - как ще я усвои качествено, как ще я преподава. Не става. А иначе децата се аклиматизират дори към тази атмосфера добре, защото просто това е естествено за тяхната възраст. Те са верни на всекиго, който ги убеди, че единстевно благодарение на него са успели. Но, ако знаят истината, че могат да постигнат същите успехи с много по-малко труд и повече спокойствие, никога няма да пристъпят прага на прочутата школа. Всичко това знам от моя приятелка, която до края на лятото, беше учителка там, но си тръгна, след безсрамен опит да бъде ограбена. А повече от пет години работеше там.
цитирай
13. анонимен - явно нещата са се променили доста. . ...
18.01.2008 23:56
явно нещата са се променили доста... и аз съм имал удоволствието да посещавам школата на Иванов през далечната 2000/2001 год. наистина, доста учене падаше, но всичко си струваше. имам много добри спомени от това време, не съжалявам нито за миг че съм бил част от "Школата за шампиони"...
цитирай
14. анонимен - В момента сам шести клас и проучвам ...
23.02.2008 16:24
В момента сам шести клас и проучвам различни варианти за частни уроци за приемните изпити след седми клас.Майка ми бе решена да ме запише в 'Школа Иванови',откакто разбра,че синът на една нейна колежка учи там.Момчето е с две години по-голямо от мен и на приемните изпити влезе в елитна гимназия с високи резултати.Аз не бях чувала за тази прословута школа и реших да проверя подробностите.Попитах съучениците си, но и те не знаеха нищо.Тогава реших да потърся информация в интернет.Първоначално открих само добри неща за школата на Иванови и може да се каже, че вече бах решена да се запиша там.Един ден една приятелка,която знаеше за намерението ми да се преместя в школата,ми даде линк свързан с една от интернет страниците за училището.Когато се прибрах и отворих страницата бях ужасена!Разбрах ОГРОМНАТА си грешка относно мнението ми за школата.Научих всички подробности относно материалната база, учителите и подхода на преподаване, които ми бяха спестени в другите, хвалещи училището страници.Показах на майка ми всичко и тя се потресе от информацията.Сега съм много благодарна на приятелите ми,които ми помогнаха да проумея истината!
цитирай
15. анонимен - Споделям опит
25.02.2008 18:05
Та така.... За прочутата Школа Иванови?!? Да споделя и аз нещо от собствения си опит. Майка съм на умно и нормално дете, вече осмокласничка. Та реших и аз да пробвам в 6 клас, т.е. септември 2006 и я записах в школата. След първите 5-6 съботи какво ми каза дъщерята:
1. През целия ден "тичаме" през материала да вземем за един час това, което се взима за цяла и повече седмица. Ако си го минал в твоето училище ти е по-лесно, но ако с някой предмет си по-назад - ужас.
2. В края на часа те изпитват на взетия материал, то нямаш време да го осмислиш, камо ли да го запомниш. Дъщеря ми е с логическо мислене, не е папагал.
3. В края на деня всички отиват в една зала и следва голямото изпитване. Иванов започва гавра с децата, изкарва ги пред всички и ги спуква от подигравки и обиди ако не знаят нещо от взетия през деня материал. Дъщеря ми казваше, че повечето деца адски се страхуват и шашкат от това.
4. Материала, който се преподава е нищо повече от този в училище /още едно голямо разочарование за дъщеря ми, тя очакваше нови и интересни неща/
5. Дословно цитирам "Изобщо третират ни като идиотчета, а има доста умни деца, които не го заслужават".
Повярвах на детето си, още повече, че през цялото време, докато беше там нямаше проблеми със самия материал, изкарваше си контролните и беше в А група /които не знаят - това били "генийчетата"/. Каза: "Те не ми дават нищо повече от моето училище, само тормоз и затъпяване ". Много се гордея, че послушах детето си и я отписах. Следващата година в 7 клас намерихме прекрасни частни учители и ... на тестовете се справи отлично. Влезе в I НЕГ на първо класиране без притеснения.
В заключение: Мили родители, слушайте децата си ;) Те понякога са по умни от нас. А за себе си знам - един частен учител е 100 пъти по-добър от най-великата школа, защото учи и проследява развитието на 1 дете, а не на 100. Успех на всички умни тинейджърчета тази година!
цитирай
16. анонимен - piom
09.04.2008 21:09
извинявайте за въпроса, но колко пари все пак струва удоволствието да се обучаваш при иванови?
цитирай
17. анонимен - Преди две години, когато бях седми ...
11.04.2008 17:52
Преди две години, когато бях седми клас и стартира училището, успоредно с школата нещата не стояха така. Познавам господин Атанас Иванов и мога да Ви кажа, че това което прочетох ме потресе, защото 80% от моя випуск учениците(като включвам и ЧСОУ "Евростар" и школата), влязохме в най-престижните училища! Аз лично в момента съм ученик от 164 ГПИЕ "Мигел Де Сервантес" - първа испанска гимназия. А да не говорим за другите 15 представители на Иванови, които учат там и с които се познавам още от началото на 8-сми клас... Колкото до първа немска гимназия бройката надвишаваше петдесет! Предполагам още една съществена част от учениците е записала първа английска гимназия. И всичко това общо от 200 ученика, които са минали през ръцете на Иванови! Така че по груби сметки почти половината от нас онази година заехме места в трите най-високи по бал учебни заведения! А за сградата и тогава беше така, но на нас не ни пречеше!
цитирай
18. анонимен - Добри частни учители
12.04.2008 12:04
Синът ми е ученик в 6-ти клас. Мислех да го запиша в школа Иванови, преди всичко поради ширещото се мнение за добри резултати на подготвяните там ученици на изпитите в НЕГ. След това, което прочетох, почти съм готова да се откажа. Нямам познати или близки с деца кандидатствали миналата 2007 г., когато форматът на изпита беше променен, затова ще бъда благодарна на родителя, който по-горе споделя, че след неуспешен опит с школа "Иванови" е намерил добри частни учители, които са подготвили дъщеря му и е успяла на първо класиране в НЕГ, моля ако е възможно дайте повече информация за учителите, които са подготвили детето. Оставям и личен e-mail: dimka.dineva@mail.bg. Независимо от Вашето решение, предварително благодаря.
цитирай
19. анонимен - А бе, къде сте тръгнали да говорите ...
03.05.2008 18:14
А бе, къде сте тръгнали да говорите как школа Иванови за нищо не става?
Абсолютно сте прави, аз като ученик (сега съм в седми клас) напълно ви подкрепям, че условията са мизерни и че Иванов постоянно пести пари, иска глоби и се заяжда... Ама чакайте малко, някой от родителите, които така открито казват как децата им са били подлагани на някакъв тромоз, замислял ли се е дали детето му случайно въобще го грее дали ще ходи? Дали отива с желание? Дали отива, за да направи нещо, за да постигне нещо? Всичко, което се прави там, си заслужава. Колкото и жестоко да е, колкото и гадно да е - всичко си заслужава. За бога, ученици от последните групи дори са изкарвали по - високи резултати от първите групи. За ЧСОУ "Евростар" нищо няма да кажа - аз съм в школата неслучайно. Ако бях в училището щях да се простя с нормално училище. Е, да, страхотно е натоварването, но за седми клас школа Иванови дава НАЙ - добра подготвка, НАЙ!
А, може би, искате да сравним анализи и съчинения - разсъждения на Веди с тези на Иванови? Или пък да сравним как се преподава във Веди и дали когато учениците попитат нещо преподавателите им крещят? Или пък това, че в школа Милениум има нулева подготовка за нещо повече от повърхностен анализ? Някой може ли да си представи как за "Немили - недраги" школа Иванови дава компас с разсъждения над 25 големи листа, нормален шрифт, а другите школи дават някакви мижави 5 листа?
Да, и аз съм ядосан, и аз не харесвам школата, когато ми прави гадно, и аз се чувствам страх, когато идват рекапитулации с г - н Иванов, защото наистина може да стане напечено. Но чрез всичките тези неща те карат да даваш възможно най - много от себе си, за да не си на следващата рекапитулация обсъжданият с нисък резултат. И да... на всеки може да се случи да звънят на родителите му, да закъснее от където да следва глоба, но, дявол да го вземе, той знае ли защо е там? Или просто някой родител, който не се е замислил дали детето му въобще го грее какво се случва с образованието му в седми клас и много му дреме къде ще влезе е решил да запише ученика в школата, защото е прословута? Казвайте каквото искате, но за мен школа Иванови остава най - добрата: конкурента среда; добри учители, които обясняват и могат да го направят така, че да ти стане наистина ясно; и въпреки лошите условия - начин да се запознаеш с нови хора.
Всичко това е от гледна точка на ученик.
И ако наистина ще решавате да запишете детето си в школа "Иванови" първо си задайте въпроса дали вашия ученик въобще се интересува от това какво ще постигне в края ;)
цитирай
20. анонимен - Защо стилът на последния коментар ...
20.05.2008 16:02
Защо стилът на последния коментар изобщо не ми звучи, като написан от ученик?Все ми се струва ,че тази реч съм я слушала вече в Иванови-даже мога да позная чия е.
цитирай
21. анонимен - tony
08.07.2008 21:12
Като чета коментарите по-горе, си мисля, че са написани от хора, които никога не са имали допирна точка нито до Школа Иванови, нито до "Евростар".
Лично аз записах 2004 година дъщеря си в школата и бях шокирана от бързите резултати, които даде обучението й там. Сега 4 години по-късно записвах синът си в седми клас в училището, защото знам, че единствено там е гарацията за успеха в изпитите, които се оказаха доста трудни за седмокласниците тази година. ..
цитирай
22. анонимен - Вижте какво, това че главите ви не ...
09.07.2008 11:49
Вижте какво, това че главите ви не може да побере, че в Иванови наистина може да се стане човек (Стига обаче съответния ученик да иска да научи нещо и да постигне нещо) въобще не трябва да означава, че аз не съм ученик. Напротив - аз съм ученик. При това тази година бях в Иванови, но по стечение на обстоятелствата всички учители (с изключение на някои), като включим Иванови, ме накараха никога повече да не стъпя там, защото казаха, че майка ми ме е изоставила, за дето ме е записала в ЧГЕХП "Проф. д-р В. Златарски". Но след като се замислих, частното училище на Иванов е в конкуренция със Златарски, но определено в Златарски има къде - къде по - добро отношение, по - добра обстановка и всичко е къде - къде по - добре. Нямам думи за това как протече последния ден в Иванови - всички не искаха дори да се почерпят, с това, което им бях занесъл. За съжаление, ме разочароваха, а бях отишъл с намерението да ми се усмихнат, че съм постигнал нещо. Цяла година бях в първа група, а Иванов най - накрая изтърси, че съм благодатен ученик, но никога не съм бил от А класа учениците. Това страшно много ме обиди. И сигурно всеки би го обидил, защото в онзи ден Иванов искаше да ме съсипе тотално и да обезсмисли всичко това, което правих в 7. клас. Благодарен съм на Школа Иванови, а не на семейство Иванови, защото те и пръста не са си помръднали за нас. Ако ги нямаше преподавателите (които напускат, защото Иванов им дава смешни пари) нищо нямаше да остане от тази школа. Има смисъл да се ходи на Иванови особено когато детето има желание да влезе в така наречените "Елитни гимнаизии", но стига то да иска. Ако то само не си направи този тест сега определено нищо няма да постигне.
И благодаря на "Защо стилът на последния коментар.." за високата оценка, която ми дава, за дето съм написал собственоръчно предишния ми коментар. А относно tony - цяла година не съм се трепил, за да ми кажат, че съм нямал допир с школа Иванови. Иванови и Иванов дано скоро фалират, въобще не искам да чувам за тях, но определено си заслужаваше тази година да бъда там, за да бъда приет първи в ЧГЕХП "Проф. д-р В. Златарски".
Благодаря, че изчетохте мнението ми, колкото и да мислите, че не го е написал ученик, който цяла година (вторник и четвъртък от 16 до 17:30, и събота и неделя от 8 до 15ч.) е ходил на Иванови. (:
И продължавам да твърдя, че си заслужаваше, въпреки всичко, което се случи след това и въпреки разочарованието ми от всички там. Но важното беше, че създадох едно много хубаво приятелство, което определено ще си остане такова, при това истинско, защото поне се крепихме през тия гадни дни. И дори крещенето от Иванов, че за нищо не ставаме, че не знаем какви видове са гласните, ние не се отказахме. Защото си заслужаваше.
цитирай
23. анонимен - Съжалявам, че пиша още един коме...
09.07.2008 11:50
Съжалявам, че пиша още един коментар след моя, но все едно.
Най - важното е, че влязох там, където ще ми бъде хубаво.
Ако догодина преподавателите са в същия състав има смисъл да се ходи, ако има още напуснали - определено няма.
цитирай
24. анонимен - Моля напишете координатите на тези ...
09.07.2008 16:57
Моля напишете координатите на тези частни учители
Благодаря ви
цитирай
25. анонимен - Няма да обяснявам за престоя си там. ...
02.08.2008 19:07
Няма да обяснявам за престоя си там. Ще кажа само едно- при Иванови няма място за лигльовци.Ако наистина искаш да успееш , учиш здраво и накрая с тяхна помощ успяваш.Всичко останало са само глупости.
цитирай
26. анонимен - Тук виждам има коментари, от майки и ...
04.09.2008 22:33
Тук виждам има коментари, от майки и бащи на разлигавени дечица които не са могли да издържат в евростар,поради факта,че са прекалено мързеливи.Даже господин Иванов го казва ''В школата за шампиони няма място за мързеливи и разлигавени деца които само хленчат и на 2-рия ден се отказват''. Аз уча в училище Евростар и мился,че това е мястото където ще ни подготвят за изпитите най-добре.В старото ми училище ще го кажа кое е- 142-ро ''Веселин Ханчев'' знам може би на времето е било хубаво,но сега няма нищо общо дори с училище.Много често съочениците ми бяха в неадекватно състояние (пияни или надрогирани) и учителите виждаха това,но не правеха нищо,просто си затваряха очите и продължаваха да ни ''преподават''.Учителите там за нищо не стават,глупаци и половина,не знам каква им е работата там.Та да се върнем към Евростар,наистина това училище е строго,но поне там учителите са професионалисти и ти преподават така,че да запомниш всичко и да се справиш с изпита след 7-ми клас. Родители не се влияйте от мнението на другите трябва сами да отидете в училището и да решите децата ви ще се справят ли с него или не. Изборът е ваш!
цитирай
27. анонимен - И другото което исках да кажа е, че ...
04.09.2008 23:06
И другото което исках да кажа е,че училището си има чистачки !!!!!!!
цитирай
28. анонимен - Много често съочениците ми бяха. . . ...
05.09.2008 16:28
Много често съочениците ми бяха ...

Браво на оченика! Добре внимава в часовете по БЕЛ, щом пише ученик с "О". Сигурно учителите от 142-ро са виновни...
цитирай
29. анонимен - Съжалявам за грешката, все пак н...
06.09.2008 12:49
Съжалявам за грешката,все пак никои не е безгрешен!
цитирай
30. анонимен - никои не е безгрешен! никоИ...
06.09.2008 16:37
никои не е безгрешен!

никоИ?!!!

Брей, нищо не знаят тези учители от 142-ро. Дори "й" с "и" грешат.
цитирай
31. анонимен - Боже хора много сте ограничени, ...
07.09.2008 00:05
Боже хора много сте ограничени,какво като той/тя е направила някакви глупави грешки?
цитирай
32. анонимен - Грешките не са само тези и въобше не ...
08.09.2008 10:38
Грешките не са само тези и въобше не са глупави, защото, ако на конкурсните изпити оценят такова писание, мисля, че той/ тя трудно ще върже и тройка. Господин Иванов Ви е продал "Граматичен компас". Ами ползвайте го! Не, че и в него не е пълно с грешки...
цитирай
33. анонимен - . . никой тук не разбира смисъла на ...
06.10.2008 17:57
..никой тук не разбира смисъла на това да можеш!Понякога не е важно само да кажеш,че не е хубаво,а да се опиташ да свикнеш..В 6ти и 7ми клас аз постигнах една мечта..Мечтата на бляза в елитния " американски колеж" . Тази мечта ми дадоха екипа на Иванови..За това ще им бъда длъжна цял един живот..ИЗЖИВЕЙ И ТИ ТВОЯТА МЕЧТА..АКО ТЯ Е ДА СИ ЕДИН ОТ "УСПЕЛИТЕ"!..Благодаря!
цитирай
34. анонимен - Дали-и-и-и-и?
08.10.2008 15:38
Дали ти не си дъщерята на една "полудяла" от притеснение за здравето на детето си майка от обучението в Иванови, споделено във форума на българските майки?
цитирай
35. анонимен - ИЗЖИВЕЙ И ТИ ТВОЯТА МЕЧТА. . АКО ТЯ Е ...
08.10.2008 15:43
ИЗЖИВЕЙ И ТИ ТВОЯТА МЕЧТА..АКО ТЯ Е ДА СИ ЕДИН ОТ "УСПЕЛИТЕ"!..

A "УСПЕЛИТЕ" защо е в кавички?
Така се пише, когато значението на думата е обратното на написаното. Или точно това си имала предвид?!
цитирай
36. анонимен - РОДИТЕЛИ
07.11.2008 14:04
страхотна мизерия и слаба езикова подготовка.НЕДОПУСТИМО лошо отношение към родители и ученици от страна на психиатрично проблемни "учители"."Успелите" в евростар са в същност еднrи еврокомплексари`,КАКВИТО СА ръководството И учителите.-и нека да се именува псевдо училището ЕВРО-КОМПЛЕКСАР
цитирай
37. анонимен - prava ste gospoda i dami, ivanovi sa ...
18.11.2008 20:19
prava ste gospoda i dami, ivanovi sa strrahotni komleksari,a i prepodavatelite im sa kompleksirani selianduri
za ezitzite-vsichki znayat,cke sa gola voda pri tiah....ami pitayte predi da zapishete deteto tam!?!?!?!?
цитирай
38. анонимен - Чудя се, кога ще се намери свестен ...
20.11.2008 22:59
Чудя се ,кога ще се намери свестен журналист, който да направи едно хубаво разследване на далаверите на г-н Иванов.Да се поинтересува ,какви са официалните такси,а колко всъщност се плаща за разни"ДОГОНВАЩИ КУРСЧЕТА'' на ръка.Как плаща на учителите на "изпитателен срок".Как се сдобива с тестовете и как някои суперумни ГЕНИЙЧЕТА се сдобиват с тях.Това е всеизвестна истина. Нали всички родители записват там децата си с надеждата ,че ще научат все пак ,какво ще се падне.Последните години обаче, май му се прецакаха източниците и ГЕНИИТЕ останаха на собствени сили и допълнителни частни уроци.Само Иванов не стига!
цитирай
39. анонимен - ДОКОГА!...................
27.11.2008 11:42
Хайде стига толкова!!!Тези диви селяни,/иванови/"комплекари"-както някой обективен родител по-горе ги е охарактеризирал ,си позволяват не само да събират безотчетни пари на ръка за псевдо обучение им,но и се гаврят с по-културните и ненатрапчиви ученици и техните родители.Децата се държат без храна и напитки 6-8 часа.Място за закупуване на такива в наетата от тях сграда НЯМА,а и забраняват на децата/с принуда,тормоз и заплахи/ да ходят до лавката в близост до" у-щeто".иванови и техните провинциални даскали си позволяват наглостта да обиждат ,фрустрират,нагрубяват и мамат наред!!!-ученици и родители.Нагли,нахални,безобразно крадливи/на пари и детско щастие/,с типажно характерен провинциално-СЕЛЯНДУРСКИ МАНТАЛИТЕТ,семейството ДЕРИБЕИ трябва да бъде озаптено!!!!СРАМ,МНОГО-ГОЛЯМ СРАМ за придатъка на образованието в републиката-СПРЕТЕ ГИ!!!!!!!!!!
цитирай
40. анонимен - . . . . . най-после селяндурите ив...
05.12.2008 16:13
. . . . .най-после селяндурите иванови отвориха гюмезарника наречен......................"училищна лавка"!? И какво да се види там?!?!?!. . .същите провинциални самозванци от нискоразряден произход , с присъщата им мърлявост , тъпчат ноt-dog /с възможно най-евтините кренвирши 1,20лв./и мажат гнусни сандвичи с прокиснала горчица и гранясала майонеза. . . ,а за касови /фискални/бележки,не питайте!,а това че всичко. от мръсните им ,заразни "ръчички"/нямат заверени прегледи от ХЕИ за работа с храна/.отива направо в кофата......е е е хе-хе..,- нали е вече платено. . . Mижитурни непрокопсаници!
цитирай
41. анонимен - anonimen
10.12.2008 20:11
аз съм 6 клас и уча в иванови,съгласен съм за ранното ставане,гадното място,хо наистина у4ителите са много пе4ени,храната в новата лавка не струва но пък преди това ходихме в едно друго кафене и там бе6естрахотно.Пак на у4енето-от на4алото на у4ебната година ходя в иванови и по бълг. и мат. изкарвам все по добри оценки.Иванов наистина подбира добри у4ители,пък за добрата гимназия-не сум сигурен 4е е най-важното не6то ама айде...:D
цитирай
42. анонимен - viarno ima rezultati, no kakvo p...
27.01.2009 09:50
viarno ima rezultati, no kakvo praviat 8 klas na kup s 3 ta 1 klas klounadite mu sa nesavmestimi, no toi e nevinen a zaspalite Roditeli!
цитирай
43. анонимен - super
06.06.2009 19:47
Абе, първо се научете да пишете правилно на български език и се запознайте с фактите, след това обсъждайте!
Колкото до "Иванови" - там е супер (най - вече заради учителите).
цитирай
44. анонимен - Заради кои учители? Та те се сменят ...
12.06.2009 14:28
Заради кои учители? Та те се сменят непрекъснато!!! Само Иванов и Иванова присъстват постоянно по обясними причини - Б И З Н Е С, по-точно правене на луди пари с надутите приказки и клоунадите на Иванов, докато родителите "клъвнат". После, тези, които са се "опарили", знаят какво се случва...
цитирай
45. анонимен - Не си въобразявайте, че Иванови се ...
12.06.2009 14:39
Не си въобразявайте, че Иванови се интересуват от доброто представяне на децата на изпитите след 7 клас! Напротив! Те желаят повече от всичко децата да продължат да учат при тях и след 7 клас, за да пълнят родителите семейната каса - щерка им учи в Германия - трябва да я издържат българските родители, понасяйки недопустимото поведение на Иванови.
цитирай
46. анонимен - Боже, още ли съществуват тези се...
24.06.2009 11:02
Боже,още ли съществуват тези селски хитреци!Не мога да повярвам ,че след толкова писания за тях,все още има хора които биха причинили на себе си и на детето си тази долнокачествена история.Години минаха, откакто семейството ми се сблъска с "феномена Иванов",но явно още не ми е минало,щом пиша тук!
Огледайте и изслушайте внимателно Иванов,преди да му поверите детето си!Запитайте се ,бихте ли искали ,самият вие да имате такъв учител?Аз лично пренебрегнах много неща ,които не харесах в него и методите му,но продължих нататък,само в името на успеха на детето си.След това ,разбира се, горчиво съжалих и никога няма да си простя "Иванов".
цитирай
47. анонимен - Моето мнение
14.07.2009 14:51
Значи и аз уча в Ивнови(школата), признавам много е трудно да се издържи, но все пак никой не е набутам насила вие си решавате дали ще запишете детето си там. На мен лично ми беше трудно първите 3 пъти после се свиква. Учителите в момента са много свестни. Обаче всичко си зависи и от това къде искаш да влезвш аз искам в 1ва испанска и мисля че ще успея. Аз си признавам че съм голям мързел, не съм тъпа или глупава, но определено съм мързелива и мисля че точно тази школа ще ме научи как се учи...
цитирай
48. анонимен - Той, Иванов, точно такива като теб ...
20.07.2009 13:35
Той, Иванов, точно такива като теб предпочита - мързеливи. Татко ти, като бръкне дълбоко в джоба си, ще ти изкара шестиците в училище. За изпита в испанската - никак не е сигурно...
цитирай
49. serafim57 - Явно Иванови действително са ...
12.08.2009 14:45
Явно Иванови действително са силна непреодолима конкуренция, след като се организират такива злобни нагласени мнения от АНОНИМНИ ученици на Иванов. Аз съм един от неговите възпитаници. Благодарение на подготовката, която ми дадоха влязох на трето място в немската гимназия. Само в моя випуск в немската имаше още 32 ученика. Сега съм студент в Англия при това един от добрите студенти на колежа. Ако не беше Иванов да ме научи да уча със сигурност щях да си остана „ в блатото” както той обича образно да се изразява. Нашето семейство цял живот ще сме му благодарни. Сега сестра ми е при него.
Направил е невероятно училище „Евростар”. Сестра ми учи едновременно английски и немски и още в края на 6 клас успя да покрие ниво по немски в Гьоте институт, което аз имах в края на подгответо в немската. Принуди я да се яви и в британския съвет и да вземе ниво А2. Беше една глезана , сега не мога да я позная. „Зубърчето” редовно се явява на всякакви олимпиади и се справя много добре. Най- интересното е , че са успели да я запалят и по източни бойни изкуства. В Евростар освен езиците и математиката, яко ги юркат да спортуват. Малката ходи с голям кеф в училището.
цитирай
50. анонимен - и аз съм ЗА Иванови
12.08.2009 15:41
Иванови за сега са най-добрите . В Евростар е супер. От там са най-добрите ми приятели. След една година в Евростар няма за какво да си говоря със съучениците ми от старото даскало. Те са под нивото ми. Вярно е , че в началото ученето си е малък кошмар, но бързо свикваш и ти е кеф, когато пред цялата зала Иванов обяви, че вече не си „помияр”. Много ме е юркал ,но не му се сърдя, защото той не е злобен. Когато започнах да успявам се радваше заедно с мен!!! От моите съученици в Евростар всички влязоха там където искаха.
цитирай
51. анонимен - Още едно мнение ЗА ИВАНОВИ
12.08.2009 20:20
анонимен написа:
Не си въобразявайте, че Иванови се интересуват от доброто представяне на децата на изпитите след 7 клас! Напротив! Те желаят повече от всичко децата да продължат да учат при тях и след 7 клас, за да пълнят родителите семейната каса - щерка им учи в Германия - трябва да я издържат българските родители, понасяйки недопустимото поведение на Иванови.

Не е вярно твърдението , че Иванови на всяка цена искат децата след 7 клас да останат при тях. Аз влязох в испанската, по съвет на Иванов, след като две години учих в Евростар. В края на седми клас имах подготовка по английски и немски език на ниво В1, което другите получават след една година подготвителен клас в немската и английската гимназии. Иванов каза, че с моята амбициозност оставането в Евростар или отиването ми в немската и английската е глупост. Посъветва ме да се запиша във френска или испанска гимназия. Така ще мога да си осигуря още един западен език. Аз избрах испанската. Завърших добре 8 клас в испанската, но продължавам да бъда по-добра по немски и английски, благодарение на солидната подготовка в Евростар. В събота и неделя ходя за по няколко часа при Иванови да подържам немски и английския език. Брат ми преди години благодарение на Иванови попадна в немската, но още в подгответо се скъса от уроци по немски. Аз без да знам една немска дума за две години, само с часовете в Евростар, постигнах това ниво по немски, което брат ми получи след една година подготве в немската с много допълнителни уроци. Иванови може да са всякакви, но едно е сигурно те са коректни и умеят да те научат да учиш.
цитирай
52. анонимен - biah ivanovi ot 5 do sedmi klas
23.08.2009 20:03
taia godina svir6ih tam. Vseki koito 4ete tova po dobre da se maha dokato ima pari za6toto globite sa soleni
bez doma6no-15lv
zakasnenie-15lv
draskane po 4in-3 novi 4ina
A kompite koito za pruv put vidiahme biaha ot 96ta
su6to taka lavkata zatvaria vseki put kogato idva HEI
taia godina smeni i daskalitsite tva be6e i nai gadnoto
viarno taia godina bel i mat biha na nivo no angliskia i nemskia ne kakto i geografiata i himiata prosto namrazih u4eneto i u4ili6teto jalko 4e roditelite mi sa lekari
цитирай
53. анонимен - Аз също учих в Евростар
25.08.2009 00:19
Аз също учих при Иванов , но за две години съм глобяван само един път и не си спомням глобите да са били 15 лева. Не съм давал пари, но ме накараха да измия всички дъските във всички класни стаи. След това написах три сомашни при дежурния учител и чак тогава ме пуснаха да си ходя. Записах се във френската . Исках да остана в Евростар , но там няма френски.
цитирай
54. анонимен - globi
25.08.2009 11:01
Poneje tuk se obajdat i "IVANOVI" go informiram 6te bade sankcioniran ejesedmi4no, ako si pozvoli sa6tata ko4ina s hraneneto na decata!!
цитирай
55. анонимен - бъдете сигурни, че нищо няма да се промени, с изключение на таксите за "обучение"
31.08.2009 16:14
Нито храната, нито условията, при които се обучават децата, ще се променят. Самият Иванов неведнъж е казвал, че няма интерес да инвестира в сериозен ремонт на помещенията, тъй като ги ползва под наем. Вижте каква кочина е директорската му стая - провиснали и мръсни пердета, полилей, който всеки момент ще ви се стовари на главите, прахоляк... А учителската стая?! Подът е една отвратителна мозайка, учителите нямат елементарни удобства за отдих по време на междучасията. Всичко е наблъскано и крайно примитивно. Та, като имате предвид състоянието на тези помещения, не си правете илюзии, че класните стаи ще бъдат по-комфортни или пейките зад пердето, т. нар. столова, ще станат удобно за храна място. За храната, която се предлага от Иванови - просто нямам думи...
цитирай
56. анонимен - какво е необходимо?
13.09.2009 13:45
Дано не променят системата на обучение, защото благодарение на нея, моят син тази година влезе в първа немска. А и приятелите му успяха да се класират там, където искаха. Написаното по-горе са разни глупости. Класните стаи са големи, просторни ( а не като в другите частни училища – маломерни). Оборудвани са с нови маси и столове.( Е - нямат дивани в класните стаи, ако това Ви е болката). А актовата зала? Колко училища имат такива зали със седящи места с тапицирани столове и с маси, където могат да седнат всички ученици на училището? А уредбата с микрофоните, а мултимедията, а компютрите и т. н... Дразня се, когато някои търсят успеха в мебелния комфорт, поради липса на умствени възможности и ленност на мисленето. Не мебелите, а главата на детето е важна в случая . Има ли родител, който държи на образованието, той намира правилното място.
цитирай
57. анонимен - Системата на обучение е: "...
14.09.2009 15:08
Системата на обучение е: "Всеки ден се носи всичко". Децата мъкнат тежки раници с всички учебници и тетрадки, защото никога не се знае каква ще бъде програмата за деня. А защо ли? Защото и самият Иванов не знае точно в кой ден и по кое време учителите, притичвайки от държавните училища, ще дойдат за да си проведат часовете. Страхотна система!!!
цитирай
58. анонимен - не е вярно
15.09.2009 21:11
Защо пишете глупости. Синът ми две години прекара в "Евростар" и такова нещо няма. При Иванов не само, че няма приходящи учители, но и принуждава всички преподаватели да са на разположение на учениците през целя ден. Синът ми често използваше след часовете по собствено желание консултативния пункт.Там можеше да пита който си избереше преподавател, колкото му беше потребно. Освен това, няколко пъти синът ми е оставян след занятията на доучване, докато Иванов се увери, че преподаденото за деня е усвоено.
цитирай
59. анонимен - anonimen
18.09.2009 19:45
да ви кажа честно в иванови е страшно трудно и на много бързи обуроти но нищо училището е в окаено състояние но госпожите са на доста добро ниво аз уча в школата от 23.05.09 иванов е строг но не винаги строг е когато някое дете направи нещо сериозно.Но тои не се кара чак толкова за оценки от колкото за възпитание или някакво провинение .Така и още едно нещо в момента сме четири групи но има деца които са в последната група и сум обеден че ще има разместване защото разбрах че миналата година е имало хора които от четвърта група са се преместли в първа група и са влезанли кои в англииска гимназия кои в американски колеж и т.н.На мен първоначално ми беше трудно но сега полека лека се справям.На всички предполагам че сега им е лесно в училище за тези които са в школата.Но според мен дисциплината не е на нужното ниво.
цитирай
60. анонимен - с две думи
21.09.2009 14:02
Както винаги и по всеки въпрос в Бг има противоположни мнения. Така и с Иванови. На тези родители и ученици, на които не им се нравят строгите правила и не им изнасят високите изисквания - оплюват. Истината е, че децата не постигат резултати с висене в чатове и гледане на телевизия, а с много труд и ежедневни усилия. Това е ситуацията при Иванови - голямо натоварване, което в 99% от случаите дава резултат. Имам преки наблюдения от племенника ми, който миналата година в началото мрънкаше от многото учене, но постепенно свикна и се даптира към темпото.
цитирай
61. анонимен - Другарю Иванов, стига сте писал в ...
21.09.2009 20:40
Другарю Иванов, стига сте писал в този блог, че вече ставате за смях... Мислите ли, че вашият начин на изразяване остава неразгадан? Вие си гледайте съвестно работата за безумните цени, които искате, а не висете в блоговете, за да се опитвате да неутрализирате напълно основателните негативни отзиви за вас и вашето "училище"
цитирай
62. анонимен - koito ima problem s men da me nameri na skypa:kjoravija.s.pushkata-ivanovi sa vurha
24.09.2009 21:14
As sam v EVROSTAR i sam 7-mi klasNaistina ima loshi osloviq,ima globi,lavkata se krie ot HEI,plashta se za si4ko-vklu4itelno i kompasite(vrushtat se nakraq na godinata)-i mn dr.OBA4E as ne sam razbral za dete koeto ne e vlqzlo kadeto iska.Primerno as iskam da otida v 1-va nemska.Istina e i 4e se u4i mn qko,no tozi koito ima jelanie vliza kadeto iska,a 'pumqrite',koito se ligavqt i samo har4at parite na roditelite si bivat ishvurleni.TOVA E ISTINATA
цитирай
63. анонимен - струва ли си у4или67ето 'Иванови'
26.09.2009 12:50
знам 4е школата е добра от хора които са били там но искам да нау4а пове4е за у4или67ето,за67о имам 4увството 4е ве4е през последните години го хвалят зна4ително по малко,може ли някой да ми каже не67о по ново
цитирай
64. анонимен - kaloqn-u4enik , blagodarenie na Evrostar e vlqzul v edna ot nai-elitnite gimnazii v Bulgariq.
28.09.2009 17:23
OMG!!! KAKVOTO SI ISKATE GOVORETE! GOSPODIN I GOSPOJA IVANOVI SA MNOGO UPRAVNI HORA! TE NE SAMO 4E VDIGAT CQLOSTNO OB6TOTO NIVO NA U4ENICITE PO VSI4KI VTOROSTEPENNI PREDMETI , NO OBU4ENIETO PO MATEMATIKA I BEL E NA PROFESIONALNO NIVO , ZA KOETO HORA SAMO MOGAT DA ME4TAQT! TOVA, 4E DECATA SA MURZELIVI I NE U4AT , VUPREKI VSI4KI OPITI NA U4ETILITE I DIREKTORITE DA GI NAKARAT E PROBLEM NE NA U4ITELSKIQT SUSTAV , A NA RODITELITE! ZA MEN EVROSTAR E NAI-DOBROTO ZA EDIN U4ENIK!! NE SI PESTETE PARITE- STRUVA SI !
цитирай
65. анонимен - Батков на разпит в прокуратурата
29.09.2009 15:31
Батков на разпит в прокуратурата
цитирай
66. анонимен - да се готви Иванов...
01.10.2009 22:10
да се готви Иванов...
цитирай
67. анонимен - V ivanovi ima dis4iplina i v 4eso...
12.10.2009 20:58
V ivanovi ima dis4iplina i v 4esovete se pasi tishina.U4itelit obesnqvat vsi4ko i otgovarqt na vseki vapros sadaden ot u4enika ima i vasmojnost da ostavash na konsulta4iq sada isqsnish neshto koeto ne ti e qsno.istina e ,4e se u4i mnogo i ima mnogo domashni no tov dava otli4en resultat nakraqa
цитирай
68. анонимен - Sa da rasberete kakvo e da u4ish v ...
12.10.2009 21:14
Sa da rasberete kakvo e da u4ish v Ivanovi elate da vidite. Mnogo ot neshtata koito se pishat kato negativi sa napalno neverni.
цитирай
69. анонимен - защо сте тръгнали да обсъждате и да ...
12.10.2009 21:33
защо сте тръгнали да обсъждате и да хулите хора които не познавате. по дорбе вижте резултатите на децата по време на изпитите след 7 клас , в гьоте инситут и бритеш кансил и след това давйте оценка на подхода в училището. господа и дами има един точен израз за нас :"пази боже сляпо да прогледне"
цитирай
70. анонимен - az
13.10.2009 20:46
от всичко написано не можах да разбера що за хора са тези иванови.Никаде не се упоменава тлъстата сума която вземат за обучение.децата се хранят не на стол а на лафка без топла супа за обяд,а парите колко на година са,напишете
цитирай
71. анонимен - Иванови са мн зле пробваите школата ...
18.10.2009 18:51
Иванови са мн зле пробваите школата на 2 от у4ителките които напуснаха от иванови. Казват се Петкова и Рикова и имат щкола срещу 35-то училище. Не сам срещала по-добри у4ители. Наистина се скусваш от учене, но пък от това зависи живота на детето ви! разучете нещата. ^^
цитирай
72. анонимен - САЖАЛЯВАМ
19.10.2009 19:26
анонимен написа:
Иванови са мн зле пробваите школата на 2 от у4ителките които напуснаха от иванови. Казват се Петкова и Рикова и имат щкола срещу 35-то училище. Не сам срещала по-добри у4ители. Наистина се скусваш от учене, но пък от това зависи живота на детето ви! разучете нещата. ^^

Извинявам се за информацията наистина сажалявам ако можеше щях да го изстрия САЖАЛЯВАМ!
цитирай
73. анонимен - ужасът сред училищата
01.11.2009 20:08
Здравейте... какво да кажа... за това, че децата стояха през зимата без парно ли? Или за това, че в лавката се продават боклуци? Или за унижението на учениците пред цялото училище? Или за арогантното поведение на г-н Иванов? Мисля, че ме разбрахте... ПИШЕ СЕ СЪЖАЛЯВАМ, А НЕ САЖАЛЯВАМ!!! И НЕ СИ ПРАВ
цитирай
74. анонимен - И се пише изтрия, а не изстрия. . . :)
01.11.2009 20:13
И се пише изтрия, а не изстрия... :)
цитирай
75. анонимен - Иванови са СУПЕР!
30.11.2009 16:13
Така виждам, че много от вас мисля негативни неща от школа ''Иванови''. Искам да ви кажа, че не е така!!! Вярно е, че понякога прекалява на изпитванията след урока, но пък резултатът е доста добър! Дъщеря ми бе приета в 164 Училище( 1 испанска) с оценки по двата предмета над 5.5! Синът ми доста мразеше ученето, но въпреки това оценките му бяха над 5.30! Така че не мислете и записвайте децата в школата/училището на г-н Иванов.
цитирай
76. анонимен - най - добрите са в иванови аз съм от ...
12.06.2010 13:21
най - добрите са в иванови аз съм от 23.05.09 год. до 31.05.10 год тоест 1 година мина изпита и ме приеха където исках и съмм много благодарен на тях благодаря от все сърце
цитирай
77. анонимен - подбраните преписвачи
13.06.2010 10:43
да, като си бил в стаята на подбраните преписвачи!
цитирай
78. анонимен - чудесните резултати от подготовката на 7 клас
15.06.2010 18:58
5,446 5,893
5,339 6,00

5,679 5,50
5,357 5,821

5,714 5,429
5,536 5,571

5,554 5,500
5,464 5,500
5,786 5,161
5,625 5,179
5,393 5,393
5,732 5,036
5,179 5,518
5,464 5,232

5,375 5,286
5,107 5,536
5,518 5,071
5,786 4,786

5,429 5,107
5,018 5,329
4,911 5,393
5,161 5,125

5,357 4,929
5,107 5,161
5,482 4,696
5,071 4,893
5,375 4,518
5,214 4,679

5,161 4,714
5,00 4,821
4,732 5,036
4,893 4,821
4,946 4,750
5,464 4,018
4,571 4,607
3,821 5,196
4,143 4,821
4,643 4,286
4,607 3,821
4,250 4,071
4,446 3,679
това е факта за измамника Иванов
цитирай
79. анонимен - да, като си бил в стаята на подбра...
24.06.2010 10:59
анонимен написа:
да, като си бил в стаята на подбраните преписвачи!

mlukni glupako
цитирай
80. анонимен - Школа Иванови - най - добрата школа в София
12.10.2010 13:36
Бих искала да споделя моето мнение за Школа Иванови.Голямото ми дете посещаваше школа Иванови преди 3 години .Много съм доволна. Всички деца от 1 и 2 група влязоха в немската гимназия , останалите в другите най - добри гимназии в София.
Днес съм записала и малката дъщеря в школа Иванови.Знам , че това е най - добрата школа в София.Ако искате подробности от обучението. - моят имейл е s21@abv.bg
цитирай
81. mariaveleva - Школа Иванови - школа за шампиони
17.10.2010 17:24
Не съм съгласна със споделеното в блога.
Това може да е мнение на родители , който много глезят децата си.
Двамата ми племенника учиха в школа Иванови и изкараха много високи оценки,
затова и аз тази година записах сина си там.
Предварително знаех, че като отида при Иванови ще ме карат да се запишем в училището, аз отклоних поканата му и му казах , че предпочитам школата.
Днес - месец след като започна в школа Иванови - детето ми е първо в успех в училище/ а миналата година не беше така/.,т.е. вече берем плодовете.
Колкото до парите , въобще не са много за качеството на обучението.
цитирай
82. анонимен - Търся добри частни учители
23.01.2011 13:00
анонимен написа:
Та така.... За прочутата Школа Иванови?!? Да споделя и аз нещо от собствения си опит. Майка съм на умно и нормално дете, вече осмокласничка. Та реших и аз да пробвам в 6 клас, т.е. септември 2006 и я записах в школата. След първите 5-6 съботи какво ми каза дъщерята:
1. През целия ден "тичаме" през материала да вземем за един час това, което се взима за цяла и повече седмица. Ако си го минал в твоето училище ти е по-лесно, но ако с някой предмет си по-назад - ужас.
2. В края на часа те изпитват на взетия материал, то нямаш време да го осмислиш, камо ли да го запомниш. Дъщеря ми е с логическо мислене, не е папагал.
3. В края на деня всички отиват в една зала и следва голямото изпитване. Иванов започва гавра с децата, изкарва ги пред всички и ги спуква от подигравки и обиди ако не знаят нещо от взетия през деня материал. Дъщеря ми казваше, че повечето деца адски се страхуват и шашкат от това.
4. Материала, който се преподава е нищо повече от този в училище /още едно голямо разочарование за дъщеря ми, тя очакваше нови и интересни неща/
5. Дословно цитирам "Изобщо третират ни като идиотчета, а има доста умни деца, които не го заслужават".
Повярвах на детето си, още повече, че през цялото време, докато беше там нямаше проблеми със самия материал, изкарваше си контролните и беше в А група /които не знаят - това били "генийчетата"/. Каза: "Те не ми дават нищо повече от моето училище, само тормоз и затъпяване ". Много се гордея, че послушах детето си и я отписах. Следващата година в 7 клас намерихме прекрасни частни учители и ... на тестовете се справи отлично. Влезе в I НЕГ на първо класиране без притеснения.


Напълно споделям мнението Ви за значението на частните учители. Търся такива по немски за дъщеря ми- 4 клас. Бихте ли ми изпратили данни за контакт на didipetrova@start.bg@
цитирай
83. анонимен - И моята дъщеря беше преди 4 години ...
25.01.2011 21:58
И моята дъщеря беше преди 4 години при Иванови.Това беше най-големия кошмар, който причиних на детето си и на семейството си и то срещу сериозно заплащане.Поради непрестанното бързане и препускане през материала,за да бъде минат поне 3 пъти,крайния резултат беше,че освен за Иванови трябваше да плащам и за частни уроци,където на спокойствие да бъдат осмислени и обяснени нещата.Така,че Иванов спокойно можете да си го спестите.
цитирай
84. анонимен - аз съм учила там предиииии 4/5 го...
18.03.2011 20:07
аз съм учила там предиииии 4/5 години там.Докато учих там ги мразех ,не спях само учех ии НО ТОВА БЯХА НАЙ-ДОБРИТЕ УЧИТЕЛИ В СОФИЯ.Иванов не им усигори най-доброто и сега сащите тези учители са в най-добрите школи сега защото Иванов опр вече не е най-добритят.
Нещата който съм научила там ги помня и до сега.Тарпенията и уменията който продобих там няма каде другаде да с епридобият
цитирай
85. анонимен - От авторката
17.08.2011 14:05
Не съм писала в блога от години! Изненадана съм, че все още има интерес към него. Очевидно собствениците на школата са много мотивирани да поддържат името си в Интернет пространството. Тъй като се появих най-накрая мисля, че е редно да ви информирам за развитието на моята история, респективно за детето, което някои по-горе казаха, че било глупаво и мързеливо, понеже не можело да изтърпи унижения, крясъци и подигравки с личното му достойнство. Е, същото хлапе тази година завърши 12 клас (след като взе 9 и 10 клас за едно) и другия месец заминава за Univeristy of Oxford(след известно колебание между него и Yale), където ще учи икономика и история. Мисля, че не е нужно да пиша каквито и да било изводи. Всеки може да си ги направи сам.
цитирай
86. анонимен - Успехът на ШКОЛА ИВАНОВИ
01.09.2011 11:29
Най -доброто място в София за подготовка на седмокласници е ШКОЛА ИВАНОВИ.
Двете ми деца са учили там/Второто -до май 2011г./,както ицдецата на колеги и приятели.
Писанията на авторката не са верни.
Можете да ми пишете на адрес: s21@abv.ако искате да се срещнете с мен и да разкажа лично.
Севи
цитирай
87. анонимен - senior et gay
16.09.2011 03:03
Excellent post. Thanks.
цитирай
88. анонимен - cum on eileen
22.09.2011 13:17
Really good post!
цитирай
89. анонимен - ИВАНОВ е един комплексар, наг...
18.01.2012 14:15

ИВАНОВ е един комплексар, нагаждач и интригант. ПОЗНАВАМ ГО от времето на соца, когато работеше в КОМСОМОЛСКАТА ШКОЛА! Никой от колегите не го обичаше, защото нищо не работеше и по цял ден разтягаше локуми. Покрай жена си и с връзките си с бивши номенклатурчици успя да направи школа, а после и училище. Уважаеми родители, не записвайте децата си при този печалбар и изнудвач! Какво можете да очаквате от един бивш комсомолски работник?! Да ви лъже и да ви мами, за да ви взима парите.
цитирай
90. анонимен - abe sig heil be
20.04.2012 17:38
abe sig heil be
цитирай
91. анонимен - toia izrod se pravi na hitler
20.04.2012 17:39
toia izrod se pravi na hitler
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: desire
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1647962
Постинги: 13
Коментари: 560
Гласове: 386
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031